Lotte doet

Terwijl ik niet aan het bloggen was

Ik durf het lage aantal blogposts dat hier in de laatste maanden verscheen niet te tellen. Ik zou willen zeggen dat het komt omdat ik op reis was, maar helaas. Er was tijd, er was inspiratie, er was gewoon geen goesting om achter mijn laptop te gaan zitten en te typen. Ik was dan ook druk in de weer met andere dingen:

 • We haalden twee babykonijnen in huis. Het was de bedoeling dat Odiel en Guust gezelschap boden aan Suzie, maar voorlopig wil de vriendschap niet zo vlotten. Ondertussen zetten ze dan maar de boel op stelten met hun gekke fratsen.
 • Ik veranderde van werk, waar ik na anderhalve week al ziek werd. Ik weet niet of de woorden ‘Dat is normaal. Iedereen die hier begint te werken, is al binnen een paar weken ziek.’ geruststellend of eerder angstaanjagend zijn.
 • Er moest op Pinterest naar huizeninspiratie gezocht worden en op Immoweb naar bouwgrond.  Van bijna elk bestaand bedrijf dat Sleutel op de deur-huizen zet, werd een catalogus aangevraagd en daarna uitvoerig uitgeplozen. Ik was er en paar weken fanatiek mee bezig, tot we ineens niet meer goed wisten waar en hoe we willen gaan wonen. Te veel keuzemogelijkheden of zo.
 • Er moet ineens ook gewerkt worden in het weekend. Op zich hoort dat bij de job, maar na 3 jaar weekendwerkvrij (is dat een woord?) zijn in de sector waarbij weekendwerk de norm is, is het toch even aanpassen.  Al moet ik zeggen dat tijdens de week een paar dagen thuis zijn ook wel aangenaam is.
 • Safe werd gereleased op Netflix. Uiteraard moest elke film en serie daar voor wijken, want: geschreven door Harlan Coben. Ik werd niet teleurgesteld.
 • Ik ging naar Olso en besloot meteen dat ik nog eens terug ga. Misschien moet ik daar ook maar eens een blogje over schrijven, want zo’n mooie stad.
 • Na anderhalf jaar in mijn huis besloot ik om eindelijk eens een schoenenrekje te kopen om in mijn leefruimte te zetten. Dat grote rek in mijn slaapkamer staat al overvol en laat ons eerlijk zijn: De schoenen die je heel vaak draagt, breng je niet elke dag naar boven hé? Ik dus naar Ikea, waarna mijn lief het meubel in elkaar zette. Bleek het dus het verkeerde te zijn. Blijkbaar lagen er twee soorten rekjes van dezelfde serie op dezelfde plaats…
 • Er was heel veel zon die mij naar buiten trok.

Ik deed dubbel zo lang over dit blogbericht omdat er de hele tijd twee jongetjes op mijn schoot en laptop sprongen. Dat blijkt nogal moeilijk te typen. De boel op stelten zetten en zo…

36458629_10216680112050678_1653388329640525824_n36539178_10216680119890874_1338194586891190272_n

8 gedachten over “Terwijl ik niet aan het bloggen was

 1. Haha zo grappig van dat rekje! :D Zou ik ook nog voor hebben. En je kan het ook van de andere kant bekijken hé, jullie hebben beslist om te bouwen! Dat is al de helft van de opties waar je geen rekening meer mee moet houden :) Best stapje per stapje aanpakken en eerst een bouwgrond zoeken. Dan een bedrijf dat je huis gaat zetten.
  En proficiat met je nieuwe werk! Wat doe je nu? :)

  Like

  1. Wel, we zouden bouwen, maar het zou kunnen dat we toch naar het buitenland verhuizen en dan is dat geen optie meer. We moeten dus eerst daar uitsluitsel over hebben, maar dat zijn beslissingen die niet enkel door ons genomen worden… Nog efkes in onwetendheid afwachten dus :)
   Ik werk nu met jonge kinderen in een voorziening waar die kinderen geplaatst werden ipv met pubers met autisme. Hoe stel jij het op je nieuwe werk?

   Like

 2. Altijd fun met die meubels van Ikea. Wij hebben ook een kastje voor onze schoenen en ik heb er per ongeluk een gigantische kras in gemaakt tijdens het ineen vijzen… teer materiaal! Keuzestress, ik snap je volledig, gewoon even laten bezinken!

  Geliked door 1 persoon

 3. Waw, bouwen of naar het buitenland verhuizen… Wat het ook wordt, spannende plannen zijn het sowieso!
  Maar euh, normaal dat je ziek wordt na een paar weken?! Rare dinges dadde :-) Hopelijk valt het werk voor de rest wel heel goed mee!
  Oh, trouwens, ik heb een kaartje voor jou, maar denk dat het adres dat ik heb niet meer up to date is (O…straat 29). Zou je mij je huidig adres willen sturen? :-)

  Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s