40 dagen bloggen·Lotte doet

Elbow

Zeggen dat ik grote fan ben van Elbow is een understatement. Ik zag ze al zes keer, waaronder één keer zelfs in Londen. Waar mijn liefde voor hen begonnen is, ik weet het niet meer, maar zelfs na jaren en jaren is het nog niet uitgedoofd.

Toen het lief en ik hoorden dat ze opnieuw naar België kwamen, hebben we dan ook serieus getwijfeld. Mijn eerste reactie was ‘tickets kopen, tickets kopen, tickets kopen!!!’. Gelukkig is er dan mijn wederhelft die een pak rationeler is en me erop wees dat de week erna het concert van The Killers al doorging. Ik ben van die band een nóg grotere fan, dus hadden we daar ook al tickets voor gekocht. Op zich niet zo’n probleem, maar  met dat sparen voor het huis en zo moeten we ‘verstandig‘ doen. Brandon en de zijnen kwamen namelijk al vijf jaar niet meer naar België en hoewel ik ze deze zomer ook bezig zag in Londen (op dezelfde dag als Elbow, twee vliegen in één klap), wilde ik deze kans niet laten schieten.

Met heel veel pijn in het hart liet ik dus de ticketverkoop aan mij voorbij gaan. Tot ik ineens bericht kreeg dat er via allerlei kanalen tickets te winnen waren. Ik stortte mij er volledig op en ja hoor, vorige week vrijdag kreeg ik een mailtje van Studio Brussel dat er een duoticket op mij lag te wachten.

Dat ik van het concert heb genoten, lijkt me overbodig om te vermelden. Ik kan alleen maar zeggen dat het echt heel erg zonde zou geweest zijn als we er niet bij geweest waren.

En voor die enkeling die nog nooit van Elbow heeft gehoord, dit zijn enkele van mijn favoriete liedjes:

9 gedachten over “Elbow

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s