40 dagen bloggen

Il y a des fleurs partout…

Il y a des fleurs partout

pour qui veut bien les voir.

~ Henri Matisse

 

Henri wist het al: bloemen zijn iets moois. Ik word er altijd enorm vrolijk van, en niet toevallig staat mijn Pinterestbord met mooie foto’s dan ook vol van de bloemenfoto’s. Zelf heb ik vooral planten in huis, die ik met veel zorg onderhoud. De bloemen die ik heb, zijn allemaal nepperds. Toch was ik superblij toen ik eens van een vriendin een prachtig boeket vol verschillend gekleurde tulpen kreeg. Anderhalve week stonden ze er en toen waren ze toch mijn grote spijt toch echt wel volledig verwelkt. Ik koop ook graag een boeket voor andere mensen, want geef nu toe: is er iemand die daar niet blij van wordt?

Omdat iedereen wat vrolijkheid verdient, presenteer ik jullie een blogpost vol bloemen.

rodion-kutsaev-77338ales-krivec-15949virginia-lackinger-275900alisa-anton-230504andrew-small-127196colin-maynard-150097elijah-hail-33902tim-gouw-102420polychrome-creative-252591patrick-fore-359581

(Ik heb helaas niet zo’n goed cameraoog, dus vond ik alle foto’s via Unsplash)

3 gedachten over “Il y a des fleurs partout…

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s