Uncategorized

Hersenspinsels

elizabeth-lies-6702

Oh yes, eindelijk weekend – Eigenlijk jammer dat een weekend maar twee dagen duurt hé – Zou het niet leuker zijn als de maandag ook weekend was? – Of als ik gewoon niet meer zou werken? – Misschien moet ik een reisblog beginnen en zo mijn geld verdienen – Waar gaan B. en ik nu eigenlijk naartoe? –  en gaan we nog een camping vinden met vrije plekjes? –Hoe zou het ondertussen zijn met mijn Skoda? – Wie had gedacht dat ik het zo stom zou vinden om hem achter te laten? – Nu ja, die vervangwagen is ook niet mis, want: airco! – Zou ik die Clio eigenlijk mogen gebruiken om op reis te gaan? – Ooooh, nog maar drie weken werken voor ik vakantie heb! – En nog maar twee weken voor Game of Thrones weer begint, zalig – Ah ja juist, nog maar drie afleveringen bekijken en het is voorgoed gedaan met Pretty Little Liars – ’t Is te hopen dat de ontknoping niet tegenvalt of ik heb zeven seizoenen voor niks gekeken – Hoeveel tijd van mijn leven zou ik gebruikt hebben om naar al die afleveringen te kijken? – Pffff, ik heb geen zin om het effectief uit te rekenen – Lap, nu zit ik met dat introliedje in mijn hoofd – Seg, ik heb die belastingsbrief nog altijd niet gekregen, klopt dat wel? – Straks heb ik een gigaboete aan mijn been omdat ik niet op tijd kon betalen aangezien zij hun brief niet stuurden – Shit, zou ik daarvoor moeten bellen? – Blijf kalm, Lotte, vake zei dat ik gewoon moet afwachten – Got a secret, can you keep it, swear this one you’ll save… – Hoeveel zou een maand rondreizen in Australië eigenlijk kosten? – Maar ik wil eigenlijk zo ongelofelijk graag terug naar Zuid-Afrika, anders ken ik er niemand meer – Maar eerst naar Barcelona hé, want ik moet toch gaan bewijzen dat mijn examens van Spaans niet voor niets zo goed waren – Hopelijk kan ik volgend jaar opnieuw inschrijven voor de les – Echt Lotte, leg je hersens eens lam- …

Zie hierboven het gemiddeld aantal gedachten dat in vijf minuten in mijn bed door mijn hoofd spoken. En dan ben ik verbaasd dat ik ’s ochtends nog moe ben… ;-)

9 gedachten over “Hersenspinsels

 1. Zo herkenbaar :-). Kijk eens op tax on web? Is het nog om je aangifte in te dienen? Want als je dan nog niets ontvangen hebt, ben je misschien vergeten aankruisen dat je hem nog op papier wilde en dan krijg je geen enkele melding, maar staat alles gewoon klaar in tax on web.

  Like

  1. Nee, ik heb ze al ingediend. Er staat nu enkel de boodschap dat ik moet wachten op mijn brief met betalingsstrook… Het zal wel in orde komen zeker? :-)

   Like

  1. Ik heb alles ingediend, er staat nu enkel dat ik moet wachten op mijn brief met betalingsstrook… Ik panikeer waarschijnlijk voor niets :-)

   Like

 2. Haha, zalig… wat een gedachten :p ik schreef vroeger dergelijke brieven aan mezelf waarin ik van de hak op de tak spring :p jammer dat ik ze kwijt ben! ondertussen al helemaal bij met PLL? :-) wat vond je van de laatste aflevering?

  Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s