Lotte doet·Lotte reist

Wat ik nog zeggen wou: de ‘twee maanden later’-editie.

Ik kreeg al vragen of ik met mijn blog gestopt was. Toen wist ik dat het de hoogste tijd was om nog eens te schrijven. Het is inderdaad bijna twee maanden geleden dat hier nog eens iets verscheen, maar van een blogdip of inspiratieloosheid is echter geen sprake. Gewoon, ik spendeer de laatste weken mijn tijd liever op een andere manier dan achter een computerscherm. Of eigenlijk: vooral met iemand anders dan een computer.
Dat gezegd zijnde, de dingen die ik nog even wilde meedelen:

Mijn oude Skoda, mijn eerste auto
Enkele jaren geleden was het bijna zover, maar toen kon de garagist jou er nog doortrekken. Nu moet ik helaas wel echt afscheid nemen van jou. Na zes jaar de Belgische, Nederlandse en Franse wegen trotseren, een paar blutsen en builen oplopen door beginnende chauffeurs, vervloekt worden door het gebrek aan airco en bejubeld worden omdat je er altijd voor zorgde dat iemand op zijn bestemming raakte, werd je vrijdag afgekeurd. Stom eigenlijk, dat het echt een beetje pijn doet bij mij.

IMG_20170327_190534-01

Lieve Elodie, mijn mooie pluizenbol
Drie jaar geleden was je de lijm voor mijn gebroken hart en tot op de dag van vandaag ben je een bron van vreugde. Uren en uren kan ik naar jou en Pixie kijken, maar nog nooit heb ik mij verveeld. Of goed, misschien een klein beetje als ik weer met geen stokken beweging in jou kan krijgen, want chillen kan je als de beste. Gelukkige verjaardag, mijn oogappel!

IMG_20170513_115943-01.jpeg

Mooi Stockholm
Je stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje, maar tot twee weken geleden was ik er niet geraakt. Wat een zonde. Je gekleurde huizen, je gezellige marktjes, je bruggen, je mooie parken… Ik ben verkocht. Het was de eerste, maar zeker niet laatste keer dat ik de stad kom bezoeken.

Beste hipsters van Stockholm
Bedankt om voor zoveel lekkere vegetarische restaurants te zorgen in jullie stad.  Het maakte mijn soloreisje alleen maar beter.

IMG_0024.JPG

Verrassend Amsterdam,
Ik was blijkbaar vergeten hoe gezellig je bent. Het was niet de eerste keer dat ik je kwam bezoeken, maar het was precies wel voor het eerst dat ik er zo van genoten heb. Dat kan natuurlijk ook aan het gezelschap liggen, maar het mooie weer en het lekkere eten zullen zeker geholpen hebben.

Overladen Bloglovin’,
Ik durf niet meer te kijken hoeveel ongelezen blogposts er ondertussen al in de rij staan te drummen.  Ik vrees dat ik al een paar weken zeer weinig de blogs van anderen heb gelezen, waardoor ik niet meer weet waar te beginnen. Op ‘Mark all as read’ durf ik ook niet te klikken, want wie weet mis ik dan heel belangrijk nieuws of zo. FOMO, much?

Zalig BBQ-seizoen,
Wat heb ik jou gemist.

Lieve bezoekers,
Wat heb ik volgens jullie zeker gemist tijdens deze weken van afwezigheid? Tell me everything.

5 gedachten over “Wat ik nog zeggen wou: de ‘twee maanden later’-editie.

 1. Oooh, hoera voor die “iemand”! Geniet, geniet, geniet! :-)

  En euh, treuren om een auto is niet raar. Al is het maar omdat ik dat zelf ook al voorgehad heb ;-) Toen mijn ouders de Toyota wegdeden waar ik mee heb leren rijden (en jaren met hen mee op reis enzo geweest ben),pikte dat echt wel heel erg.

  Like

 2. Yay voor menselijk gezelschap! :D Haha. Jammer van je auto. Kan me wel voorstellen dat het wat verdrietig is. En ik ben niet eens zo lang “uit” geweest en m’n Bloglovin’ liep over. Ik kan nu nog altijd niet echt mee eigenlijk. Heb ook veel andere dingen aan m’n hoofd.

  Geliked door 1 persoon

  1. Soms vraagt het dagelijkse leven om andere tijdsbesteding hé, ik voel mij er niet meer slecht over. Tot over enkele maanden had ik gestrest, nu denk ik ‘wat dan nog?’ :)

   Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s