Lotte reist

Waarom wij duidelijk geen goeie combinatie zijn

Herinneren jullie je nog die keer dat Ivana en ik héél graag naar Marseille wilden? Dat was afgelopen zomer, toen we gepakt en gezakt en met goud in de mond door de ochtendstond in het station van Rijsel stonden. Toen bleek ineens dat er problemen waren met de communicatie waardoor we, om een lang verhaal kort te maken, toch niet op reis konden vertrekken. Een diepe zucht en een paar traantjes later besloten we om het niet aan ons hart te laten komen, want ach, de volgende keer zouden we meer geluk hebben.

Niet dus.

Toen we gisterenavond Ivana gingen oppikken aan het station waren we nog aan het gekscheren dat iedereen ons waarschuwde voor een sneeuwstorm, maar dat ze allemaal niet zo paniekerig moesten doen. We zouden echt niet wéér zoveel pech hebben dat onze reis vertraging oploopt of zelfs niet kan doorgaan. Eenmaal thuis bleven de berichten echter maar binnenkomen en ineens lazen we in een krantenartikel dat alle vluchten afgelast waren. Vol ongeloof – want we hadden nog geen enkel bericht van de luchtvaartmaatschappij gekregen – controleerden we eens de website waar we ons hadden ingecheckt en inderdaad… Onze vlucht was omgeboekt naar woensdag.

Op zich kan je niet kwaad zijn, want de natuur heb je niet in de hand, maar die communicatie blijkt niet enkel bij treinmaatschappijen triestig te zijn. Tot op dit moment hebben we nog niets gehoord van Air France, wat ik toch een beetje gek vind.

Eén conclusie konden we echter al trekken. Ivana en ik gaan beter niet samen op reis ;-)

Hier is nog een flashback naar tijden toen samen reizen probleemloos verliep:

IMG_2043

20 gedachten over “Waarom wij duidelijk geen goeie combinatie zijn

    1. Ja, ondertussen hebben we nog altijd niets gehoord. Gelukkig durf ik wel zelf de telefoon te nemen om dingen na te vragen of anders wisten we nog altijd van niets. Ik vind dat echt maar triestig eigenlijk…

      Like

  1. Wat een pech! Hopelijk gaat de verplaatste vlucht wel goed! Ehm….Was er een sneeuwstorm eergisteren in deze hoek van Europa? Ik krijg blijkbaar ook niet alles mee. :P

    Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s