26 before 26·Lotte doet

40 dagen bloggen: op zijn Lottes

Kathleen van Verbeelding kwam met het fantastische idee om ook als blogger mee te doen aan de vasten. Geen 40 dagen zonder alcohol, vlees of snoep, maar wel 40 dagen bloggen. Ze maakte meteen ook een lijst vol ideeën waar we over kunnen schrijven, een bingoformulier met extra goals en een heuse deelnemerslijst. Net als de helft van bloggend Vlaanderen was ik meteen dolenthousiast, maar ik zou mezelf niet zijn als ik niet 1) weer veel te laat ermee begon, een week na de eerste dag van de vasten en 2) mijn eigen draai aan het concept gaf.

Voor mijn verjaardagsdoelenlijstje wilde ik namelijk niet alleen graag 26 dagen zonder cola overleven maar wilde ik ‘iets anders’ 26 dagen volhouden. Wat dat moest worden, wist ik nog niet, maar nu heb ik mijn uitdaging gevonden. Denk ik. Meer dan drie weken na elkaar bloggen, wordt moeilijk, zeker aangezien ik ook nog eens een week op reis ga. Vooruitschrijven en inplannen wordt de boodschap en ach, lukt het me niet, dan heb ik het tenminste geprobeerd. Zolang ik er maar plezier aan heb, nietwaar?

Duim je alvast voor me dat het me lukt?

02-40dagenbloggen

4 gedachten over “40 dagen bloggen: op zijn Lottes

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s