Lotte verhuist

Hoe het ondertussen gaat met het verhuizen…

Goed eigenlijk! Na weken en weken (of oké, een paar weken) voorbereiden, is het eindelijk bijna zover. Ik zal effectief in mijn eigen huisje wonen voor het begin van maart. Spannend!

Maar: keuzestress! Ik denk dat ik in mijn hele leven nog nooit zo getwijfeld heb als in de afgelopen weken. Durf ik groen op mijn muur te verven of ga ik voor een veiliger, saaier kleur? Kies ik deze keukentafel of toch maar die? Laat ik de frigo inbouwen of toch beter een vrijstaand model? Koop ik een echte boekenkast of blijf ik mijn idee van de wijnkratjes?

Alleen de keuze van de stoelen stond al meteen vast zodra ik ze zag. Al heel lang had ik het idee om gekleurde stoelen in mijn keuken te zetten, al wist ik nog niet goed of ik oude stoelen wilde opknappen of nieuwe wilde kopen die al een vrolijk tintje hadden. Tot ik een heel leuk model zag in de Weba, die ook nog eens in zeven uitvoeringen bestond. Hoppa, geen seconde meer getwijfeld.
De tafel was andere koek, daarvoor werden zelfs de ouders in Amerika geraadpleegd, om dan uiteindelijk toch bij mijn eerste idee te blijven.

Dit weekend haal ik nog de laatste noodzakelijke meubels in huis, zoals de zetel en salontafel en dan…

Dan verhuis ik officieel, definitief en vol trots!

En euh… dit ook:

millennial-charts-081(1)

14 gedachten over “Hoe het ondertussen gaat met het verhuizen…

  1. En bij mij is er dan nog het zwaard dat aan twee kanten snijdt: ik moet alle keuzes in mijn eentje maken. Dat is leuk, want dan kan ik volledig mijn stijl kiezen (idd, heel veel kleur), maar soms wil je de keuze eens aan iemand anders overlaten hé, haha.

   Geliked door 1 persoon

  1. Het werd wel degelijk grasgroen, wat altijd al mijn lievelingskleur is geweest. Ik besloot om gewoon te gaan voor iets waar ik zeker geen spijt van zou krijgen of beu zou worden. Bij de twijfel liet ik me te veel leiden door wat anderen ervan zouden denken en toen besloot ik om gewoon mijn eigen goesting te doen, want het is toch maar ik die er elke dag op moet kijken hé ;)

   Like

    1. Foto’s op internet zetten ga ik niet direct doen, maar ik wil er wel een paar sturen anders? Of nog beter, anders kom je eens langs als je in België bent? :-)

     Like

 1. Aaah zo spannend! :D Ik kijk daar ook echt super hard naar uit. Ben gelukkig wel samen met m’n vriend om die keuzes te maken. Of ja, hij kan echt echt niet goed kiezen eigenlijk. Haha :D Maar ik kijk er toch naar uit :) Ga maar voor die groene muur! ’t Is jouw plekje hé en als je dat mooi vindt, gewoon doen! En mocht het tegenvallen, kan je er alter altijd nog een keer over met iets anders.

  Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s