Lotte reist

New York: voorbereiding is alles.

De tijd gaat snel en kruipt tegelijkertijd zo snel vooruit. Over amper/helaas nog een maand en twee dagen stappen we op het vliegtuig naar Amerika, het land van burgers, mogelijkheden en rare politieke opvattingen!

Het schijnt dat je nooit helemaal voorbereid bent om New York te ontdekken, want dat de ervaring zo overweldigend is dat je het niet kan beschrijven in welke reisgids dan ook. Niet dat dat mij tegenhoudt, ik ben uitgebreid research aan het doen.

Mijn Pinterest-bord is al vrij uitgebreid:

ny-pinterest

Ik ontdekte de tool van Google Maps waarbij je op voorhand vanalles kan aanduiden zodat je die op een kaart hebt (en jep, er staan vrij veel icoontjes bij eetplaatsen, dat is niet geheel toevallig met twee liefhebbers van lekker eten ):

ny-maps

Maar het allerbelangrijkste? Ik ben weer helemaal into Gossip Girl ;-) Want aja, voorbereiding is alles!

gg

(ps: in een eerdere post vroeg ik naar tips voor het hotel. We hebben ondertussen onze kamer geboekt in het Nomad hotel. Het ziet er behoorlijk fancy uit.)

6 gedachten over “New York: voorbereiding is alles.

 1. Wat ontzettend leuk dat je binnenkort naar New York gaat. Ik ben daar vorig jaar mei voor de tweede keer geweest en het is zo’n geweldige stad. Heerlijk om je dankzij Pinterest al een beetje op je bezoekje te kunnen verheugen!

  Like

  1. Ja, ik verlang al heel hard! Ik hoor van de meeste mensen dat het niet bij één keer blijft, dus ik ben benieuwd of ik er ook meteen mijn hart zal verliezen :)

   Like

 2. Zalig! Veel plezier daar!
  Wij gingen in 2013 naar de Westkust voor een roadtrip, en hadden tegen elkaar gezegd dat we nog eens naar NY zouden gaan voor onze reispassen zouden vervallen. We hebben dus nog een jaartje, maar ik vrees ervan dat het ervan zal komen, helaas!

  Like

 3. Ik wist niet dat dat kon in Google Maps. Wij hebben toen we naar NY gingen een lijst aangemaakt op Foursquare met daarin alle plekken waar we heen wouden. Als je goede burgers wil gaan eten: wij waren grote fan van Bear Burger.

  Like

  1. Hebben ze daar ook veggie burgers? Anders wordt dat voor mij namelijk een beetje moeilijk ;) Maar ik zal de tip sowieso doorgeven aan mijn reisgenoot, bedankt! :)

   Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s