Lotte reist

Gezocht: hotel in NY

Lieve lezers

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn : midden maart ga ik met mijn vriendinnetje Ivana naar New York. Onze ogen uitkijken op het Empire State Building, een dino zien in het Museum of Natural History, ons een Gossip Girl wanen in Grand Central Station, fietsen in Central Park en wie weet zelfs een celebrity spotten (ik hoop op Ryan Gosling!) … We kijken er enorm naar uit.

Er is echter nog één probleem: een hotel boeken. We zien het bos door de bomen niet meer en weten niet goed welk hotel zowel goed als ook betaalbaar is.

Heb jij tips of ken je iemand die ons kan helpen bij het beslissen welk hotel ideaal zou zijn voor ons? Laat het dan zeker weten, we zullen je enorm dankbaar zijn. Indien gewenst krijg je zelfs een souvenirtje in ruil :-)

exlq3elikm8-annie-spratt

5 gedachten over “Gezocht: hotel in NY

  1. Wij hebben via air bnb gelogeerd in Brooklyn. Daar zijn de prijzen nog een stuk schappelijker en je bent met de metro zó in manhattan. Bovendien, downtown is er ook meer dan genoeg te doen :-)
    Veeeeel plezier met de voorpret!

    Like

  2. Ik las zojuist een artikel over de wijk Queens in Standaard Magazine van 28/01 (sta beetje achter met lezen van weekendbijlages…) Als je wil kan ik je dit opsturen! Ik ben 15j geleden in NY geweest en wil zeker terug! Actueel zijn mijn tips niet, maar ik vond Empire State Building prachtig en Solomon R. Guggenheim museum ;-) Alvast heel veel plezier! Kijk uit naar je verslag.

    Geliked door 1 persoon

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s