Lotte doet

Want wie bijna jarig is, mag verlanglijstjes maken…

De laatste maand is het hier wel heel stil geweest. Ik heb dan ook niet de beste weken achter de rug, waardoor het bloggen het laatste van mijn gedachten was. Het ontbreekt me zelfs een beetje aan goesting om Kerstmis te vieren, wat veel wil zeggen als je weet dat ik in oktober al druk bezig was met decoratie-inspiratie opdoen.

Maar goed, met mijn verjaardag en de feestdagen in aantocht besloot ik om toch nog eens iets te schrijven. Ik hou namelijk nogal van lijstjes maken en verlanglijstjes zijn ook altijd handig voor de familie. Wie weet krijg ik met kerst iets dat ik hier niet zo subtiel had aangegeven? ;-)

Cadeau-inspiratie.png

1.Kaartenrek – Maison du monde (12,99€)

Ik verzamel al jaren post- en andere kaarten van over de hele wereld. Mijn collectie is ondertussen zo uitgebreid dat het onmogelijk is om alles uit te hangen, dus regelmatig komt er variatie in. Zo’n rekje heb ik echter nog niet, terwijl ik het wel al erg lang een leuk en net idee vind om je kaarten uit te stallen. En jep, het is ook nog eens roze. Dubbel scoren!

2. Little Fictions – Elbow

Toen ik het nieuws hoorde dat Elbow een nieuwe cd zal uitbrengen, was ik meteen in mijn nopjes. Er zijn weinig bands waar ik uren en uren naar kan luisteren, maar zelfs na 4 liveconcerten ben ik hen nog steeds niet beu. De cd komt pas in februari uit, maar een tegoedbon om hem later aan te schaffen, is ook altijd welkom.

3. Stiften (Limited edition) – Sharpies (25,00€)

Aaaah, Sharpies. Dé stiften voor wie graag met kalligrafie bezig is. Ik heb het geluk dat mijn job ervoor zorgt dat ik regelmatig creatief kan zijn en daar de benodigdheden kan uittesten, maar wat zou het leuk zijn om ze ook zelf te hebben. Niet goedkoop, wel heel goed. (En voor wie niet graag online koopt, ze zijn ook te vinden in Pipoos.)

4. Glazen stolp – Hema (17€)

Er was eens een meisje dat een hele mooie stolp vond, maar hem per ongeluk meteen brak bij het uit de verpakking halen. Ruilen was niet mogelijk en sindsdien is ze vruchteloos op zoek naar een ander exemplaar dat ze even perfect vindt als de vorige. Dat leek echter een haast onmogelijke opdracht, want het meisje is zeer kieskeurig in de afmetingen en kleuren van de stolp. En toen stootte ze er ineens op op de site van de Hema. Driewerf hoera!

5. Plaid – H&M (29,99€)

Ik heb het niet snel koud, maar naar een film kijken of een boek lezen zonder plaid over me heen? Dat lukt me echt niet. Mijn motto is dan ook ‘een plaid komt altijd van pas, zeker als hij zacht en roze is’. Of zoiets.

6. Cadeauset amandel & cranberry – Yves Rocher (9,95€)

Mijn reuk is mijn belangrijkste zintuig en heb tegelijkertijd een enorme fobie van onfris ruiken. Ik ben dan ook al jaren vaste klant bij Yves Rocher en hun kerstcollecties zijn altijd weer fantastisch. Dit jaar is dat niet anders, dus zo’n pakketje van zeep, douchegel, handcrème (zwaar verslaafd aan handcrème, ik) en lipbalsem zou dan ook érg welkom zijn. Voor die prijs moet je het alleszins niet laten, liefste familieleden.

7. Planet earth II – BBC, via bol.com (29,99€)

Tot slot koos ik ook nog iets om naar te kijken, terwijl ik onder die plaid zit: de nieuwe reeks van Planet Earth op dvd. De eerste reeks heb ik verslonden en wordt soms nog eens opgezet, want ik raak die documentaires over de natuur eigenlijk nooit beu. De dvd-box is helaas nog niet leverbaar, maar wel al te bestellen, jippie!

Hebben jullie al een verlanglijstje opgesteld of doe je niet mee aan cadeautjestijd?

 

9 gedachten over “Want wie bijna jarig is, mag verlanglijstjes maken…

  1. Ik heb niet echt een lijstje opgesteld, maar door te verhuizen had ik sowieso wel een aantal dingen nodig en die heb ik dan ook gevraagd :-). Een dekentje alleszins niet, want daar hebben we een hele stapel van. Net als jij kan ik niet in de zetel zitten zonder.

    Like

  2. Nog een late gelukkige verjaardag!
    Leuk lijstje, dat kaartenrekje ziet er supertof uit! Superjammer dat je eerste glazen stolp kapot gegaan is; ik duim dat je zeker dat onder je kerstboom vindt :-)
    Al hoop ik vooral dat je je ondertussen al veel beter voelt en weer volle goesting in Kerst hebt!

    Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s