Lotte doet

25 before 25: update #10

Enkele dagen geleden was het de twaalfde van de maand en aangezien ik dus redelijk verkeerd zit qua timing, is het dringend tijd voor een update van mijn ’25 before 25’-doelstellingen. Op 12 december 2016 word ik namelijk 25 jaar en ik heb voor mezelf enkele doelstellingen opgesteld die ik graag voor die datum wil bereiken. Lees je even mee om te weten hoe ver ik ermee sta?

Het wordt een korte update deze keer, omdat er vanalles geschreven moet worden over Jordanië, maar kort en krachtig is soms ook goed.

25-b-25-september

25 binnen- en buitenlandse steden bezoeken

Het zag er even spannend uit, want ik vreesde dat ik er niet zou geraken. 25 verschillende steden effectief bezoeken als je fulltime werkt, bleek een grotere uitdaging te zijn dan gedacht. Als je maar een weekend vrij hebt, blijf je al snel in de steden in de buurt. Gelukkig kwam de redding door de reis naar Jordanië: Amman, Jerash, Umm Qais, Madaba, Petra, Karak en Aqaba werden aangedaan, waardoor ik netjes op 25 eindig. waarschijnlijk komen daar wel nog wat steden bij, zeker als ik wat lakser reken: Dana werd ook aangedaan tijdens de reis, maar aangezien we daar vooral erg opgegeven hebben en de hike niet helemaal gedaan hebben, tel ik het niet mee.  Ik heb nog twee maanden om wat extra steden te bezoeken, dus wie tips heeft: shoot!

Opnieuw beginnen met yoga

Nog een puntje dat ik mag doorstrepen, jippie. Mijn collega Kevin hielp me hier een handje bij door een lessenreeks te organiseren in zijn eigen praktijk, dus heb ik geen seconde getwijfeld. Hij blij, ik blij. Mijn eerste les is ondertussen achter de rug en ik heb al helemaal zin in de volgende weken.

Voor de rest heb ik niet echt aan de doelen gewerkt, maar ik bekijk het positief: ik heb nog twee maanden. Tijd zat dus ;-)

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s