Lotte is

Waar ik blij van word

Ik volg al een hele tijd de blog van Maris en toen ik haar een 30 day blog challenge zag lanceren, wist ik meteen dat ik eraan mee wilde doen. Ah ja, dat past binnen mijn 25 before 25-doelstellingen en bovendien zijn het ook leuke opgaves. Ik ben alweer te laat begonnen, maar aangezien ze geen regels opstelde, kan dat niet echt kwaad. Ik stelde voor mezelf voorop dat ik aan 25 (niet toevallig gekozen aantal) opgaves moet meedoen om te slagen. Nu is het aan mij om het vol te houden…

DAG 5: WAAR IK BLIJ VAN WORD

Waar ik blij van word

(Jep. Ik ben een fangirl van Adam. No shame.)

Waar word jij blij van?

11 gedachten over “Waar ik blij van word

  1. Ik las “een nieuwe pot”, en die begreep ik niet helemaal. Tot ik “Nutella openen” eronder las :)

    Ik word blij van alles wat me verbonden doet voelen met anderen, dat vat het wel erg samen, denk ik.

    Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s