Lotte is

Mijn favoriete quotes

Ik volg al een hele tijd de blog van Maris en toen ik haar een 30 day blog challenge zag lanceren, wist ik meteen dat ik eraan mee wilde doen. Ah ja, dat past binnen mijn 25 before 25-doelstellingen en bovendien zijn het ook leuke opgaves. Ik ben alweer te laat begonnen, maar aangezien ze geen regels opstelde, kan dat niet echt kwaad. Ik stelde voor mezelf voorop dat ik aan 25 (niet toevallig gekozen aantal) opgaves moet meedoen om te slagen. Nu is het aan mij om het vol te houden…

DAG 2: MIJN FAVORIETE QUOTES

Als ik eerlijk ben, moet ik bekennen dat ik niet echt iets heb met quotes. Vaak zijn ze me net iets te melig of te cliché, zeker als ze ook nog eens gecombineerd werden met een vage foto als een zonsondergang of een vrouw die wegwandelt. Nee, daar kan je mij niet mee bekoren en dus zal je mij dat ook niet zien posten of uithangen in mijn huisje.

Ik ben echter wel vrij vaak bezig met quotes, zeker sinds ik een workshop kalligrafie volgde. Dat is meteen ook een heel belangrijk punt voor mij: de vormgeving. De quote mag nog zo mooi zijn en zoveel waarheid bevatten; als ik de vormgeving saai vind, dan wordt hij niet gepind, geliket of uitgehangen. Ik ben bijvoorbeeld enorme fan van Risa Rodil, die heel vaak filmqoutes in de prachtigste kalligrafie omzet.

Ik schreef me zelfs in voor die workshop omdat ik ook wilde leren handletteren en dan zelf mooie spreuken kon vormgeven. Niet dat ik al op het niveau ben waar ik zou willen zijn, maar dat komt ervan als je niet genoeg oefent…

Enfin, over naar de quotes die ik wel kan appreciëren:

(ps: ik vond alle foto’s via Pinterest (door de quote als zoekterm in te tikken) of via de website van Risa Rodil.)

Wat is jullie favoriete quote/levensmotto/inspirerende zin?

 

9 gedachten over “Mijn favoriete quotes

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s