Lotte doet

25 before 25: update #7

Enkele dagen geleden was het de twaalfde van de maand en aangezien ik dus redelijk verkeerd zit qua timing, is het dringend tijd voor een update van mijn ’25 before 25’-doelstellingen. Op 12 december 2016 word ik namelijk 25 jaar en ik heb voor mezelf enkele doelstellingen opgesteld die ik graag voor die datum wil bereiken. Lees je even mee om te weten hoe ver ik ermee sta?

Ik kan deze maand geen foto plaatsen waarop je de ontwikkelingen visueel kan zien, aangezien ik op de laptop van de broer schrijf (en serieus, ik kan dus echt niet met een mac werken hé), maar ik kan jullie vertellen dat het bij bepaalde puntjes goed vooruit is gegaan, jippie.

Met de kaartjes zit het snor, ik zit ondertussen al aan 21 van de 25. Achteraf gezien was deze uitdaging misschien iets te simpel, maar dat compenseert dan weer voor sommige andere punten. Wat ik nog leuker vind, is dat ik soms ook kaartjes ontvang. Zo kreeg ik leuke post van Nele van deze leuke blog vanuit Volendam. Echt zo’n plaatsje dat niemand kent, behalve dan van Jantje Smit, haha.

Voor wie ook graag post wil krijgen van mij, mag nog steeds een mailtje sturen naar lottesanekdotes@gmail.com met zijn of haar adres en dan stuur ik zeker iets op. Voor degenen die nog niets hebben gekregen,  ik ben jullie niet vergeten hoor.

Ook het lijstje met de steden werd een beetje aangevuld, met Brugge en Oudenaarde. Ik had niet gedacht dat ik Brugge ooit zou toestaan als ‘bezochte stad’, aangezien ik er vrij vaak kom, maar daar heb ik een goeie reden voor. Toen ik eindelijk mijn Zuid-Afrikaanse familie nog eens zag, spraken we af in Gent en Brugge. In die laatste stad deed ik iets dat niet meer typisch toeristisch kan zijn: ik ging mee in zo’n bootje. En het beste was dat ik  het nog leuk vond ook. Biechte waarheid.

Ik was dan weer in Oudenaarde om met Haaike van Le Petit Requin te gaan fietsen, zodat ik ook een vinkje kon zetten bij de uitdaging ‘mezelf weer meer op de koersfiets hijsen‘. Ons plan viel echter letterlijk in het water, want door de enorme regen kwam van fietsen niets in huis. Aangezien we elkaar nog nooit gezien hadden, was het een klein beetje spannend, maar toen we begonnen te babbelen in het nabijgelegen cafeetje voelde het voor mij meteen vertrouwd. Omdat ik het zo aangenaam vond en we elkaar trouwens de week erna nog eens zagen (straks daarover meer) durf ik Haaike zelfs te rekenen bij één van de tien mensen die ik verder wil leren kennen, wat de teller op zes zet.

Ten slotte wil ik ook nog iets schrijven over het volbrengen van andere bloggers in real life ontmoeten. Officieel was die opdracht al volbracht, gezien ik een hele tijd geleden al eens naar een breimeeting ging met andere bloggers en ik met Haaike afsprak, maar nu ik ook nog eens naar de Verbeelding Bookclub Meeting ging, ben ik extra tevreden hierover. Op 10 juli kwamen enkele leden van de Verbeelding Bookclub-groep samen in het Leopoldspark in Brussel. Iedereen bracht iets lekkers mee (serieus, ik had ’s avonds maagpijn van al dat snoepen, maar geen spijt hoor. Daarvoor had ik er te veel van genoten) en ondertussen werd gretig van de gelegenheid gebruik gemaakt om boeken uit te wisselen. Aangezien de meeste aanwezigen ook een blog hebben, kwam ik niet alleen thuis met vier nieuwe boeken, maar ook met het idee dat ik nu echt wel slaagde in mijn opdracht. Elisse, wiens blog je hier kan vinden, postte deze leuke foto. Slechts vier van de twaalf meeters wilden op de foto, maar het beeld geeft goed weer hoe het eraan toe ging. Bedankt voor deze leuke namiddag!

Na een flauwe update in juni, ben ik stiekem toch wel tevreden met hoe mijn 25 before 25-doelstellingen er nu voor staan. Nu nog die 48 uur zonder internet hé… ;-)

4 gedachten over “25 before 25: update #7

  1. Oh, ik zit hier met een smile achter mijn scherm nu! :-) We gaan die fietstocht zeker nog eens goedmaken he!
    Merci ook voor de link naar die foto van Elisse, zalig grappige foto!

    En, ik heb dat ook met mac! Hoe moeilijk kan dat nu zijn om iets terug te vinden op een computer? En toch he, bijna elke keer als ik op Johan zijn mac iets wil doen, zit ik te prullen!

    Geliked door 1 persoon

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s