Lotte doet

Beetje foto’s, beetje onzin: deel V

De vorige Beetje Foto’s, Beetje Onzin dateert al van oktober 2015, dus het is hoog tijd voor een update vol foto’s en gebeurtenissen die niet per se iets met elkaar te maken hebben.

OliviaklaproosElodie babyellisEllis burgerwihrombouts

  • Op weg van Ooigem naar Izegem voorbij een veldje vol klaprozen rijden, is voor mij een stop waard. Dat het er ook vol pissebloemen stond, heb ik vakkundig genegeerd volgens de regels van het online leven: enkel tonen wat je wil *insert knipoog*
  • Die pissebloemen dienden tegelijkertijd als verjaardagscadeautje, want mijn Elodie werd 2 jaar, hip hip hoera! Niet te geloven dat ze ooit niet groter was dan mijn hand en haar kopje niet omringd door een bos haar… Het had niet veel gescheeld of we hadden haar verjaardag misschien niet kunnen vieren. Bij de sterilisatie die zich opdrong omdat mijn jongste alwéér schijnzwanger was, werd duidelijk dat Elodies baarmoeder vol zwarte vlekken zat, die uiteindelijk tumoren zouden worden. Konijnen hebben dan bijna geen overlevingskansen meer, dus ik moest serieus slikken toen ik dat nieuws hoorde. Een geluk bij een ongeluk dus, dat Pixie hormonaal overhoop lag.
    Trouwens, Elodie was ook een beetje te dik. Woeps. Ze hebben dus ondertussen in één trek door wat vet weggesneden. Liposuctie bij konijnen, wie had dat ooit gedacht?
  • Het nieuwe huisje van broer T. werd aan mijn kritische oog onderworpen en goedgekeurd. Alsof het nog niet genoeg is dat hij uitzicht heeft op een mooi pleintje, woont hij ook nog eens boven een ijsjesbar. Hoeveel beter kan het worden? Ware het niet dat Mechelen totaal uit de smete ligt voor mij en mijn werkplaats, ik zou er misschien nog durven wonen. Dat gezegd zijnde mag het nieuws eindelijk officieel verkondigd worden. In september versleur ik mijn hele hebben en houden en ga ik alleen wonen. Dat mijn nieuwe huisvesting op 25 meter van mijn huidige adres zou liggen, dat had ik dan weer niet kunnen voorspellen.
  • Ik vind dan wel elke kind mooi, maar soms zijn er zo van die baby’s die erboven uitspringen. Dat het schoonste kind van het jaar toevallig ook mijn nichtje Olivia is, is geen kwestie van bevooroordeeld zijn. Liefde op het eerste zicht en al. We gaan beste vriendinnen worden, zij en ik.

 

7 gedachten over “Beetje foto’s, beetje onzin: deel V

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s