Lotte doet

Nieuwe lay-out

Ik was het ineens zo beu. Die vierkante foto’s op mijn startpagina, waarvan sommige horizontaal stonden en andere verticaal… Ik vond het plots te druk, te onoverzichtelijk, niet genoeg Lotte.

Ik maakte er dus maar iets anders van. Makkelijk was de keuze echter niet. Mijn eisen waren talrijk: mijn teksten mochten niet volledig op mijn startpagina te lezen zijn, de kleuren mochten niet te donker en zelfs liefst pastel zijn,  ik wou mijn widgets nu wel aan de zijkant van mijn pagina… Uiteindelijk kwam deze template er als beste keuze uit. Het achtergrondje heb ik niet zelf getekend, maar vond ik via Pinterest.

Wat vinden jullie ervan?

13 gedachten over “Nieuwe lay-out

    1. Dat is waarschijnlijk één van mijn rare trekjes, maar ik vind dat niet zo mooi. Ik heb liever dat je geprikkeld wordt door de eerste zinnen en wil doorklikken naar de volledige tekst. Zo’n lange lap tekst op je voorpagina vind ik nogal snel afleidend.

      Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s