Lotte leest & kijkt

Boek – Beeld – Blog?

Kennen jullie die driehoeken waarin staat ‘choose two: smart – sexy – stable’ voor het vinden van een lief of ‘choose two: sleep – study – social life’ voor studenten? Ik heb precies hetzelfde, maar dan met boek – beeld – blog. Het is onmogelijk om zowel veel films te bekijken als boeken te lezen en blogjes te schrijven. In januari was ik dan ook vooral met de eerste twee bezig (al aan mijn vijfde boek van januari bezig, jieha), waardoor ik per ongeluk mijn blog wat verwaarloosde. Het was wel leuk, om nog eens up-to-date te zijn qua films.

Wil je graag weten waarvan ik nog meer genoot? Lees dan snel verder.

  • Knuffelen met mijn vrouwtjes

Nu ze binnen kamperen vanwege de vrieskou van afgelopen dagen, zijn ze een pak aanhankelijker dan toen ze nog buiten sliepen. Is het erover als ik nog eens vertel dat ze echt de allerschattigste, liefste en mooiste huisdieren ter wereld zijn?

EP

  • Een stukje Tony’s Chocolonely eten met een tasje rooibosthee erbij

Ideale thuiskomst na een werkdag!

  • Twee keer in één week naar de bioscoop

Het was al een hele tijd geleden dat ik nog eens naar de cinema ging, dus ik heb mijn schade meteen goed ingehaald. Niet alleen zat ik op dinsdag ongeduldig te wachten tot de film Broer zou beginnen, ook op zaterdag keek ik vol plezier naar de nieuwe Tarantino, The Hateful Eight.

  • Als allereerste een nieuw boek van de bib mogen lezen

Ik wou al een hele tijd ‘Een regenboog in de nacht’ van Claire King lezen, maar jammer genoeg was het nog niet beschikbaar in de Izegemse bib. Uiteindelijk trok ik maar mijn stoute schoenen aan en vroeg met een klein hartje of ze het misschien wilden aankopen. Amper een paar dagen later kreeg ik bericht dat het boek op mij lag te wachten. Die geur van een spiksplinternieuw boek, niets kan daar tegenop. Zelfs niet het idee dat jij de eer hebt om de allereerste bibklant te zijn die het boek in haar handen heeft.

  • Het idee dat ik een goede daad verrichtte

Ik bracht een oude man thuis die gevallen was met de fiets en niet meer kon opstaan. Thank god voor een auto met grote koffer. Dat ik daardoor de rest van de avond rugpijn had omdat die elektrische fiets verdomd zwaar was om in de auto te tillen, nam ik er dan maar bij.

  • Lekker ouderwets een spelletje Stratego spelen

Gelukkig vind ik verliezen tegen mijn broer helemaal niet erg, want ik ben een echte sukkel in Stratego.

s1

Ik had ook wel wat rotmomenten hoor, zoals drie avonden na elkaar barstende hoofdpijn, maar klagen is nergens goed voor. Nietwaar?

Wat waren jullie leukste momenten van de afgelopen tijd?

5 gedachten over “Boek – Beeld – Blog?

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s