Lotte doet·Lotte reist

GML #5: Bouillon & Confetti

Het was hier eventjes wat kalmer, maar vrees niet. Ik ben niet van plan om het bloggen op te geven. Ik had het echter zo druk met het vervullen van mijn ’25 before 25’-doelstellingen dat er amper tijd over bleef. Of ik was gewoon te lui om te schrijven, dat kan ook.

Wat ik allemaal uitgespookt heb, vraag je? Wel:

  • Bouillon

Op woensdag bedachten we dat het wel leuk zou zijn om nog eens snel ergens een weekendje naartoe te gaan en op vrijdag zaten broer T. en ik al in de auto op weg naar Bouillon. Aangezien ik een middelgrote stad had verwacht, viel de levendigheid van het plaatsje me wat tegen, maar we hebben ons wel goed geamuseerd. We wandelen wat, speelden wat Set, kwamen Joyce De Troch tegen,  genoten van de natuur en werden beste vrienden met de kat van de jeugdherberg. Meer moet dat niet zijn.

(Thanks T., voor de goeie foto’s! Van mij zou het weer heel wat minder zijn)

  • Tolino

Na lang overwegen besloot ik om toch een Tolino aan te schaffen. Ik verkocht mijn tablet aan mijn vader (wegens zijn wens om er eentje te hebben en het feit dat ik de mijne al lang niet meer gebruikte voor andere dingen dan boeken lezen) en ging met dat geld snel naar de Standaard Boekhandel. Aangezien ik op dit moment nog met een papieren boek bezig ben, heb ik het toestel nog niet echt gebruikt, maar ik ben er toch al content van! Ik ben alvast goed begonnen met de uitdaging om 25 boeken te lezen. Ze vliegen erdoor, zelfs in die mate dat ik er mijn serietjes voor laat liggen zodat ik nog snel wat pagina’s kan lezen.

tolino__vision_3

  • Confetti

Oké, officieel is dit geen bezigheid. Ik vond deze chocolade van Milka met smarties echter zooooo lekker dat ik het gewoonweg moest vermelden. Zacht van smaak, lekker crunchy en een goede beet met de gekleurde snoepjes. Jep, ik ben verkocht. Blijkbaar is de nieuwste smaak er eentje met chip cookies in verwerkt. Ik weet alvast wat ik deze week ga uittesten. (Ik wou graag zelf een foto nemen, maar helaas was de reep op wonderbaarlijke manier verdwenen voor ik mijn camera tevoorschijn kon halen…)

milka_confetti_2_copy_1

  • Konijnenhuisje

Eén van de deelnemers op mijn werk was zo lief om op mijn verzoek een nieuw konijnenhokje te maken. Mijn vrouwtjes waren te groot geworden voor hun vorige schuilplaatsje en aangezien konijnen niets liever doen om zich te verstoppen, was er nood aan een nieuw huis. Ze hebben wel al een villa en een tentje, maar ach… Ik kocht het materiaal en bepaalde de afmetingen, maar liet de deelnemer voor de rest volledig vrij in de uitwerking. Ze deed echt haar best, want ik vind het eindresultaat ongelofelijk mooi. Mijn vrouwtjes zijn er ook content mee, vanaf de eerste minuut waren ze nieuwsgierig. Ik beloof dat ik een goede foto zal posten zodra ik erin slaag om eentje te maken. :-) Hiermee krijg je in ieder geval al een idee:

Elodiehuisje

Wat vinden jullie ervan?

7 gedachten over “GML #5: Bouillon & Confetti

  1. Dat konijnenhok ziet er echt geweldig uit, ik ben benieuwd naar het volledige plaatje.
    Ik mag momenteel de oude e-reader van mijn zus testen, maar ik ben nog bezig in een boek van de bib, dus is mijn vriend er al mee gaan lopen. :-)

    Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s