Lotte doet

Beetje foto’s, beetje onzin: weekendeditie

Phoeh, wat een weekend. Zo stampvol dat ik amper in huis was, maar toch heb ik ervan genoten. Er stonden namelijk alleen maar leuke dingen op mijn programma.

De opendeurdag van de Standaard Boekhandel is de max. We gingen binnen met het plan om niks uit te geven en gingen buiten met zeven boeken, een scheurkalender van Flow en een voorraadje kerstkaarten. Zo gaat dat met boekwurmen.

PhototasticCollage-2015-10-25-22-21-34

Hoewel ik het eerste halfjaar van het jaar niet kon repeteren, speelde ik toch mee met het jaarlijkse concert van de fanfare. Kapot gezweet en zo, maar het was wel de moeite. Na een hele tijd van twijfel of ik nog lid wilde blijven, ben ik sinds mijn terugkeer uit Spanje weer helemaal enthousiast om deel uit te maken van deze groep muzikanten.

PhototasticCollage-2015-10-25-22-27-28

Oktoberfest vieren op café is voelen als een sardientje in een blik.

PhototasticCollage-2015-10-25-22-24-54

Ik ging eindelijk naar Körperwelten. Nadat ik in Kaapstad mijn kans had gemist (ik stond aan de ingang te koekeloeren en toen bleek dat de tentoonstelling de dag ervoor was afgelopen. De teleurstelling was groot.), was ik blij om te ontdekken dat Brugge op dit moment de gaststad is. Je mocht eigenlijk geen foto’s nemen, dus haalde ik als een ninja mijn camera boven om die 5 seconden later alweer weg te moffelen in mijn tas. Hence de crappy compositie en kadrering.

PhototasticCollage-2015-10-25-22-19-22

Met moeke en neefje J. gingen we daarna nog een (fair trade!) warme choco drinken in The Old Chocolate House. Aanraderke, al is het maar omdat je kop melk zo groot is dat je hele hoofd erin kon verdwijnen.

PhototasticCollage-2015-10-25-22-18-38

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

8 gedachten over “Beetje foto’s, beetje onzin: weekendeditie

    1. Ik moet mezelf soms dwingen om eens een boek van een andere auteur te lezen. Zijn verhalen vind ik zo goed dat ik constant een nieuw wil beginnen, maar omdat ik tegelijkertijd bang ben om zijn boeken snel beu te zijn, lees ik nog andere boeken tussendoor.

      Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s