Lotte doet

Over een topweek

Ik twijfel er niet aan dat Team Sky de afgelopen dagen één van de beste weken van het jaar beleefde, maar ik durf te zeggen dat mijn week minstens en zelfs nóg beter was dan die van hen. Ja, Chris Froome won dan wel de Tour, maar wat ik allemaal meemaakte, is toch ook niet van de poes. Lees je mee?

  • Om 3u ’s ochtends opstaan om mijn nicht naar het vliegveld van Schiphol te brengen. Ik hoor je al denken ‘wat is daar nu leuk aan?’ en inderdaad, zo vroeg moeten opstaan is een ware schending van mijn mensenrechten. Het was het gezellig samenzijn met mijn twee nichten dat het leuk maakte. Al geef ik toe dat het een beetje raar is om om half 7 al een blik cola open te trekken en rond 8u voor middag te eten.
  • De verjaardag van mijn jongste broer vieren in aangenaam gezelschap, met lekker eten en een paar spelletjes Nummerkubb. Zwaar verloren, dat wel.
  • Oorbelletjes in de vorm van fietsjes krijgen. Helemaal mijn stijl en ik heb ze dan ook al een paar dagen niet meer uitgedaan. Thanks, tante J.!
  • Eindelijk het derde seizoen van Orange Is The New Black kunnen bekijken. Dat maakt strijken toch net een tikkeltje leuker.
  • Heel veel babysitten en zo genoeg centjes verdienen om een nieuwe laptop te kunnen betalen. Ik ben nu weer eigenaar van een topcomputertje van Dell, jippie.
  • Een namiddagje niets anders moeten doen dan ijsjes eten en naar de koers kijken.
  • Een tweede konijntje in huis halen en er toppezot van zijn. Gelukkig is ons Elodie totaal niet jaloers op Pixie, integendeel. Ze is echt heel lief voor haar kleine zusje.
  • Mijn moekes imitatie van Killer rabbit Elodie die op haar eten springt. Ik kom iedere keer niet meer bij van het lachen.
  • En natuurlijk het allerbelangrijkste en –beste nieuws van de week: een vaste job vinden! Op 3 augustus mag ik het contract tekenen, in de week erna ga ik al wat inlopen en op 18 augustus begin ik officieel. Spannend!

Ja, er mogen meer van die weken zijn!

LP

NK

oitnb

TdF-i

3 gedachten over “Over een topweek

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s