Lotte is

Zondagskind

Ik denk dat het volgende woord een nieuw synoniem heeft.

Zondagskind

1)       zelfst.naamw. iemand die voor het geluk geboren is, een gelukskind

2)       Lotte

Hoe kan je mij anders noemen? Ik heb exact één brief geschreven en één gesprek gevoerd en hop, ik heb een vaste job.

Dat ik zo extreem vlot een job zou vinden, had ik absoluut nooit gedacht. Zo’n anderhalve maand geleden zei ik zelfs nog tegen mijn ouders dat ik hoopte binnen de zes maanden iets te pakken te krijgen, maar dat ik daar niet te hard op rekende. Sommige oud-klasgenoten van mij zoeken na twee jaar na de diploma-uitreiking nog steeds naar een contract binnen de sociale sector die aansluit bij hun interesses en diploma en anderen werken wel al, maar niet als sociaal werker. En ik? Ik ben dus zelfs nooit werkloos geweest. Ik kwam terug van Spanje en na anderhalve week krijg ik telefoon dat ik op 17 augustus mag starten in een therapeutisch centrum.

Of hoe 2015 zeer goed op weg is om één van mijn beste jaren ooit te worden.

InstagramCapture_f2b71c1a-13dc-4b72-bcaf-1c6022a71a4e

8 gedachten over “Zondagskind

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s