Lotte doet

LOTTES ANEKDOTES BESTAAT ÉÉN JAAR!

Lotte1jaar

Hoera hoera hoera voor mijn blog. Al een jaar lang deel ik deeltjes uit mijn leven op deze blog en lezen jullie wat me dagelijks bezig houdt. Als ik het niet zo druk had met inpakken, me kapot zweten en zoveel mogelijk ‘laatste keren’ in een paar dagen proppen, dan hield ik een feestje.

Het is zo’n cliché, maar wat vliegt de tijd. Ik kan het amper geloven dat het al een jaar geleden is dat ik besloot mijn verdriet online te zetten. Ook opvallend: deze keer heb ik alvast meer regelmaat kunnen houden dan toen ik een blog bijhield over mijn leven in Zuid-Afrika. Hoewel ik tot een paar maanden geleden slechts één keer per week iets publiceerde, verschijnen steeds vaker twee tot drie artikelen per week. Hoe meer ik schrijf, hoe sneller en meer inspiratie ik opdoe voor een volgende post. Dat zorgt ook voor een erg positieve evolutie in het aantal bezoekcijfers op mijn blog, wat natuurlijk erg fijn is en me nog meer motiveert om veel te schrijven.

En wat een jaar is het geweest! Vreselijk veel verdriet, langzaamaan weer omhoog klimmen, top van de Mont Ventoux bereiken, een superleuke stage waar ik veel voldoening uit haalde, erg goede feedback op die stage, in een maand een nieuw avontuur regelen, naar Spanje verhuizen, ontdekken dat ik hoogsensitief ben (later meer hierover), heel veel bijleren over met anderen samenwonen, een hechte band opbouwen met een baby… Zo kan ik maar doorgaan en jullie konden hier alles volgen. Ondertussen ben ik precies een jaar vrijgezel (laat daar maar snel verandering in komen!), zit ik weer véél beter in mijn vel, heb ik een duidelijker beeld van wat ik wil en vooral niet wil in mijn leven en heb ik twee van mijn dromen in één klap gerealiseerd.

Moge dat tweede blogjaar even boeiend zijn astublieft!

ps: ik wil graag nog twee bedankingetjes schrijven.
Ten eerste wil ik heel graag mijn moeke en vake bedanken. Ze hebben het vorig jaar rond deze tijd niet gemakkelijk met mij gehad, toen ik niet meer uit mijn bed wilde komen en alles pikzwart inzag. Ik liep slechtgezind rond en toch werden ze er niet kwaad om. Ze trokken mij erdoor en de band met mijn vake is van vrij slecht naar goed gegaan. Ik kan met geen woorden uitdrukken hoe blij ik ben dat zij mijn ouders zijn. En mijn broers, iedereen weet hoe graag ik die zie. Al slaagt T. er toch geregeld in om het bloed van onder mijn gelakte nagels te halen ;-)

Ten tweede wil ik ook mijn lieve nicht Eva bedanken voor het mooie logo dat ze ontwierp en nu ook weer aanpaste aan de gelegenheid. En dat tijdens volle verhuismodus! Duizend maal dank! Jullie vinden haar website hier.

14 gedachten over “LOTTES ANEKDOTES BESTAAT ÉÉN JAAR!

  1. Ik kijk trouwens uit naar je post over je hoogsenstiviteit… Ik ben hier ook mee bezig. Ik heb er al veel over gelezen en opgezocht. Ik ben er over beginnen opzoeken omdat ik denk dat mijn zoon hoogsensitief is. Maar hoe meer ik er over lees en dingen herken, hoe meer ik denk dat hij dat van mij heeft… Ik ben dus benieuwd naar jouw idee over hoogsensitiviteit.

    Geliked door 1 persoon

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s