Lotte doet

Beetje foto’s, beetje onzin: deel III

Deze week had ik wat last van een blogcrisis. Ik twijfelde over de inhoud, ik was niet meer content met de lay-out… Dat tweede probleem is bij deze opgelost. Het is veel meer mijn smaak, lekker strak en minder kinderachtig. Wat vinden jullie ervan?

Ook over wat ik precies schreef, had ik mijn twijfels. Zou het niet beter zijn als ik echt met vaste rubrieken op vaste dagen werkte, vroeg ik me af. Dat zou in elk geval zorgen voor wat meer regelmaat in het verschijnen van berichten. Nu schrijf ik wanneer het me uitkomt, wat soms leidt tot 3 berichten in een week en dan 1 bericht na anderhalve week. En wat ik schreef, was dat wel boeiend genoeg? Ik heb het vooral over mijn leventje, maar is dat wel wat mensen willen lezen? Moest ik niet breder gaan en ook over andere dingen schrijven?

Over al die zaken dacht ik deze week na. En toen besloot ik dat ik gewoon wil verder doen zoals het was. Wie zich niet interesseert in wat ik schrijf, is niet verplicht om terug te komen. Bovendien zou het werken met vaste rubrieken op vaste dagen zorgen voor een geforceerd gevoel om te schrijven. Het zou niet meer spontaan zijn en ik ben er dan ook van overtuigd dat zich zou weerspiegelen in de kwaliteit. Hoe graag ik ook ietwat oppervlakkige berichten over beautyproducten of dergelijke van andere bloggers lees, die kant wil ik niet uitgaan. Mijn blog moet persoonlijk zijn. Het is bedoeld om mensen op de hoogte te houden van waarmee ik bezig ben en niet om hen te tonen welke cleanser ik ’s avonds gebruik om mijn gezicht te reinigen. Veel boeiende dingen heb ik daar toch niet over te zeggen. Dus, behalve de nieuwe lay-out blijft alles zowat bij hetzelfde, ook al heb ik heel wat nieuwe ideetjes om over te schrijven…

En dat op de hoogte houden, dat doe ik hiermee: beetje foto’s, beetje onzin!

WP_20150525_004

IMG-20150530-WA0006  WP_20150525_010 WP_20150525_002

Kusjes geven en voor de pop zorgen is de nieuwe lievelingsbezigheid van de kleine poppemie. Hoewel ze vorige week nog maar 1 jaar werd, sleurt ze de pop nu al overal mee alsof het haar kleine broertje of zusje is (dat in december wordt verwacht, hoeraaaaaaaaaa!) en doet ze niets liever dan ermee knuffelen. Ook aan mij geeft ze constant kusjes, waardoor ik mij supergeliefd voelde. Toen ik een paar dagen geleden echter ontdekte dat ze haar melkfles minstens evenveel liefkoost, voelde ik mij al iets minder speciaal. ;-)

Ook mijn andere schat werd 1 jaar. Ongetwijfeld zullen veel mensen denken dat ik mijn konijn veel te graag zie en haar ontzettend verwen en overdrijf in mijn liefde, maar who cares? Ik heb nu eenmaal veel liefde te geven. En geef toe, zo’n koddige bol haar kan je toch niet anders dan graag zien? Volgende week ben ik eindelijk weer efkes bij haar en ze zal weer bedolven worden onder de lekkere hapjes. Last van ondervoeding heeft ze nochtans niet, zoals je kan zien. Mijn ouders zorgen duidelijk erg goed voor haar…

Deze week kreeg ik een mooie tekening in de brievenbus. Het kunstwerk kreeg meteen een centrale plek in mijn slaapkamer. Dank u wel, neefje J, ik ben erg blij met de verrassing!

Verder ben ik nog steeds hard bezig met Spaans studeren. Vorige zomer verkondigde ik met veel vreugde dat ik nooit meer achter de studieboeken zou moeten zitten, maar het is duidelijk allemaal relatief. Huiswerk maken, onregelmatige werkwoorden leren en luisteroefeningen 10 keer opnieuw moeten beluisteren omdat ik maar de helft van het geratel versta… Het is dagelijkse kost. Maar wat doe ik het graag! Het is fantastisch om eindelijk een volwaardig gesprek te kunnen voeren, ook al ligt het spreektempo erg laag en moet ik soms lang naar mijn woorden zoeken. Er zit verbetering in!

5 gedachten over “Beetje foto’s, beetje onzin: deel III

  1. Ik ben altijd benieuwd naar je nieuwe blogberichten.Vind het leuk zo nog eens te weten met wat je allemaal bezig bent.Ps: ze zeggen ook dat ik mijn konijn te veel verwen maar daar trek ik me niets van aan .Je krijgt er ook veel liefde van terug hé.Sommigen zeggen het is maar een konijn,maar ze hebben ook gevoelens en kan je goed leren :)

    Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s