Lotte doet·Lotte is

Lotte vraagt zich af…

Deze blogpost heeft eigenlijk niet echt een inleiding nodig. Ik vroeg mij deze week weer heel wat dingen af. Of ze echt diepzinnig zijn, is een andere vraag ;-)

Ik vroeg me af:

 • Of ik nu serieus de enige vrouw in het universum ben die totaal niet, nada, noppes geïnteresseerd is in de film Fifty Shades of Grey? Ik worstelde me door het eerste boek en moest na de helft van het tweede boek afhaken. Dat gezever over die innerlijke godin, het flauwe verhaal en de kinderachtige schrijfstijl… Nee, mij kon E.L. James absoluut niet overtuigen. Ik heb dan ook nog geen enkele trailer bekeken en dat algemene ‘joepie, de releasedatum komt steeds dichterbij’-gevoel gaat volledig aan mij voorbij. Om maar te zeggen dat ik vrij zeker niet in de bioscoopzalen terug te vinden zal zijn voor deze prent.
 • Waarom we in België geen gekleurde popcorn hebben? Toen ik dit zakje in de winkel tegen kwam, kon ik mijn nieuwsgierigheid echt niet bedwingen. Popcorn in snoepkleurtjes (jep, de woordspeling is opzettelijk), dat moest ik gewoonweg eens proberen. Uiteindelijk bleek het gewoon hetzelfde te smaken als gesuikerde popcorn die je ook in pakweg de Colruyt kan kopen, maar hé, de kleurtjes maken het toch net iets leuker. Ik stel voor dat het vanaf nu wordt ingevoerd in België. In ruil kunnen wij dan paprikachips laten overbrengen, want tot mijn grote spijt verkopen ze dat hier niet. Da’s goed voor mijn lijn, dat dan wel weer.

tumblr_liox7p9ECM1qc1ibc

 • Wanneer de Spaanse radiozender Flashback eindelijk eens hun playlist zal aanpassen. Elke dag hoor ik dezelfde liedjes, die tot vervelens toe worden gedraaid. Ik zette vorige week eens streepjes. Van 10u tot 18u hoorde ik maar liefst 7 keer Dangerous van David Guetta. Het is nu op zich wel een leuk liedje, maar komaan…
 • Hoe ik in contact kan komen met Adam Levine? Ik vind hem de allerknapste man ter wereld (dat gezicht, die lach, dat haar, die tattoos… Waaaauuuwwwww) en heb dan ook besloten dat ik met hem ga trouwen. Ik moet hem alleen nog tegen het lijf lopen en hem ervan overtuigen dat zijn huidige vrouw echt niet de ware is.

adam_levine_hollywood_reporter_a_h

 • Of ik ooit al zo’n mooi, niet-melig liefdesverhaal heb gezien als in de film What If? Ik bekeek de film gisteren en voor het eerst zat ik niet met mijn ogen te rollen bij een film van het romantische genre. Normaal gezien krijg ik na een halfuur al buikpijn van de opeenstapeling van clichés, maar oooooh, What If is echt mooi. Ik dacht niet eens aan Harry Potter toen Daniel Radcliffe ten tonele kwam. Onbegrijpelijk dat de film maar 6.9/10 krijgt op IMDB.
 • Of ik genoeg tijd in Barcelona zal kunnen doorbrengen om alles te bezoeken dat op mijn verlanglijstje staat. In mijn Rough Guide staat zowat alles aangeduid als een ‘must do’ en daarnaast komen er steeds meer dingen op mijn pad waarvan ik denk dat ik het echt eens moet bezoeken. Zondag ging ik naar het natuurwetenschappelijk museum (klinkt veel saaier dan het is, want je kan er levende, zeer giftige beestjes bewonderen en al, helemaal mijn ding!), ik ga één dezer dagen naar Korperwelten (of Human Bodies, zoals het hier heet) en wil ook nog de expositie van Pixar bezoeken. So much to do, so little time.

Kan iemand van jullie antwoord geven op mijn vragen? Of willen jullie zelf je gedachten delen? Ik hou jullie zeker niet tegen J

4 gedachten over “Lotte vraagt zich af…

 1. Hey Lotte, nee je bent niet de enige vrouw die niet staat te springen om de film fifty shades of grey te gaan zien. Het boek kon me totaal niet boeien .. wel maar 1 deel gelezen , maar kvond het ook niet de moeite. We hebben dan toch wel iets gemeenschappelijk . Groetjes

  Geliked door 1 persoon

 2. op je eerste vraag: nee absoluut niet. Heb zelfs nog niet eens de achterflap van het boek (wist niet dat er meerdere delen waren) gelezen, laat staan dat ik ook maar een seconde overweeg die film te bekijken. Het interesseert me nada noppes. Ik dacht overigens dat die film al lang uitgekomen was, maar ‘k hoor vandaag wel voldoende in de media dat dat nu pas is.

  op je tweede vraag: ..euh…die gekleurde popcorn op de foto doet me denken aan een hoopje gebruikte kauwgomballekes. ‘k krijg er dan ook niet direct zin in.
  Geen paprikachips…serieus. Ocharm gij dutske. Welke smaken hebben ze dan wel? Nu ben ik nieuwsgierig.

  Geliked door 1 persoon

  1. Blijkbaar zijn België en Nederland de enige landen waar paprikachips normaal zijn. In Zuid-Afrika verkochten ze dat ook niet en in Frankrijk is het ook nergens te vinden. De smaken die ze dan wel hebben, zijn van die rare zoals bacon, peper en zout, ajuin… Bah! Ik heb dus al weken geen chips meer gegeten, maar gelukkig mis ik het niet :-)

   Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s