Lotte doet

Over verlanglijstjes en Matthias Schoenaerts

Aaaaaaaaah, het is eindelijk bijna december! Al jaren mijn favoriete maand van het jaar, want dan doen we van verjaren, sinterklaas, kerstmis, sneeuw en vakantie. In december krijg ik letterlijk elke week cadeautjes en laat dan nu net één van mijn favoriete hobby’s zijn. Zelf vind ik het ongelofelijk leuk om mijn cadeaus voor anderen zo origineel en tegelijkertijd ook passend voor die persoon mogelijk te maken. Dat daar een wekenlange zoektocht voor nodig is, neem ik er met plezier bij. Het grootste voordeel is dan ook dat ik op nooit meer op het allerlaatste moment koortsachtig op zoek moet naar een pakje waarvan dan blijkt dat de gelukkige himself eigenlijk helemaal niet zo gelukkig is met zijn geschenkje.

Van mezelf durf ik te zeggen dat ik een gemakkelijk iemand ben om cadeautjes voor te kopen. Ik ben al content zodra ik merk dat iemand moeite heeft gedaan om na te denken over een persoonlijk geschenkje voor mij. Zelfs als het iets is dat ik zelf nooit zou kopen, ben ik nog blij. Maar toch, om te voorkomen dat een familielid geen inspiratie heeft voor de cadeautjesronde op kerstavond en dan maar een bon van pakweg de Hubo geeft, maakte ik al een verlanglijstje. Of alles even haalbaar is, daar valt over te discussiëren, maar ach. Is het trouwens subtiel als ik aangeef dat het gsm-hoesje zelfs met verzendingskosten binnen het Kerstbudget blijft, lieve familieleden? ;-) Die Loubi’s kosten helaas 625 euro. Dat wordt nog efkes sparen. Best dat ik dan niet degene koos met diamantjes erop, want die prijs loopt op tot 2500 eurootjes…

 

collage verlanglijst
Schoenen: Louboutin; Handcrème: L’Occitane; gsm-hoesje: i-mania; Matthias Schoenaerts: Hollywood; trolley voor handbagage: Saxoline; Spaans boek: … Voor Dummies; wanderlust tote bag: Double Edge; Reisgids: Webwinkel

 

 

 

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s