Lotte doet

Over opruimwoede en bijna lege kledingkasten. Of niet.

Alles begon op het moment dat ik mijn nieuwe trui van de Primark in mijn kast wou leggen. Of proppen, beter gezegd. Ik had dit moment zo lang mogelijk uitgesteld en alle Londense aankopen op de stoel in mijn slaapkamer gelegd, maar toen ik zowat gek werd van die chaos, was er geen ontsnappen meer aan. Ik moest die kleren toch maar eens verhuizen. Tijdens het wegproppen van mijn trui viel mijn hoge stapel cardigantjes (beste kledingstuk ever) zowat om en begon  de kast gevaarlijk te wankelen. Dat laatste kan natuurlijk ook aan de bedenkelijke montage van het gevaarte liggen, maar dat terzijde. En toen ineens was het daar, om kwart voor 12 ’s nachts. Opruimwoede.

Gedumpte kledij

Mijn kleerkast is maar liefst 36 kledingstukken armer, in exact 17 minuten. Niet slecht hé? Morgen ga ik op zoek naar een liefdadigheidsinstelling in de buurt die de kleren aan minderbedeelden geven. Dan lagen ze toch niet voor niets in mijn stapel. Tips zijn welkom! :-)

Een gedachte over “Over opruimwoede en bijna lege kledingkasten. Of niet.

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s