Lotte reist

Lotte en de Londense Leute

df12803f-ff69-4b28-ba74-0d07b3b901b2

WP_20141108_005

InstagramCapture_bdc9f770-bc2c-4e2e-9520-8ccb3576bf2d

WP_20141108_011

WP_20141109_003

Dingen waar ik fan van was
 • Keihard de toerist kunnen uithangen (denk: vol verwondering naar the Big Ben, London Eye en Buckingham Palace staan gapen, mottige selfies trekken op Piccadilly Circus, totaal crazy worden bij het 9 ¾ perron van den Harry) en je daar geen seconde voor moeten schamen.
 • Het feit dat niemand ervan opkijkt als je met groen of paars of blauw of regenbooghaar rondloopt. Een korte jumpsuit met een winterjas en fluoroze regenlaarzen kunnen combineren en geen kat die dat raar vindt. Als ik ooit in Londen kom wonen, kleur ik mijn haar snoepjesroze, gewoon omdat het kan.
 • Overal supermooie kerstversiering en tierlantijntjes. Izegem kan er nog wat van leren.
 • De Primark. Geen extra uitleg nodig.
Wat heb ik gemist toen ik in Londen was?
 • Het typische ‘mind the gap’-riedeltje. Ik heb het opvallend weinig gehoord, wat ik eigenlijk nogal spijtig vind. Zo’n cliché en dan is het er niet eens.
 • Windstille plaatsen. Ik werd drie dagen lang overal uit mijn sokken geblazen. Een paraplu hebben we dan weer niet nodig gehad, wat naar mijn gevoel super on-Londens is.
 • Gewoon kunnen betalen met kleingeld zonder eerst een minuut te moeten checken wat voor muntstuk je precies in je hand hebt.
 • William, Kate en George. Die heb ik nergens gespot, helaas.
Wat iedereen in Londen normaal vindt, behalve ik
 • Cola met munt-, aardbei-, vanille- en limoensmaak in de Pizzahut. Seriously? Ik heb nog nooit zoiets goors gedronken. Die aardbeicola was net vloeibare kindertandpasta. Ik wil me de combinatie met pizza echt niet voorstellen.
 • Een kledingwinkel waarin ook een cupcake shop, beauty farm, een nagelstudio, een kapsalon, een tattoo – en piercingshop en zelfs een restaurant aanwezig is. Mijn mond viel open. Topshop = 100% awesomeness.
 • 1500 euro huur per maand voor een 3-kamerappartement, niet eens in het centrum van de stad.

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s