Lotte doet

Vat eens je zomer samen in 8 foto’s…

Jullie weten het ondertussen wel: mijn zomer was verre van supertof. Terwijl ik de voorbije jaren van de ene zalige dag naar de andere leefde, liep het dit jaar wat anders. Gelukkig maakte ik uiteindelijk toch enkele leuke dagen mee. Wees gerust: je zal geen selfies met een betraand gezicht zien (want geef toe, dat is toch net iets te puberaal om goed te zijn), maar wel die mooie herinneringen. Bij deze, mijn zomer in 8 foto’s:

 

IMG_1730

WP_20140607_005kopie

WP_20140607_15_33_46_Pro

Helemaal aan het begin van mijn vakantie verraste broer T. mij met een bezoekje aan Pairi Daiza. Weken aan een stuk had hij mij lopen pesten met ‘we gaan ergens naartoe, maar jij weet niet naar waar!’. De hel, voor een controlefreak als ik. Maar kijk: na een bijna mond-op-mondkus van de giraf en het zien van de panda’s (eindelijk!) leek ik op een breedsmoelkikker, puur van contentement.

 

IMG_1774 (2)

Mijn kamer raakte eindelijk opnieuw ingericht, na heel wat heen en weer gesleur met meubels, een zorgvuldige selectie van decoratie en nagelgeklop van mijn vader . De brol werd na jaren in de vuilnisbak gedumpt en de lelijke meubels onverbiddelijk naar de zolder verbannen. Hoewel ik in het algemeen zeer content ben met mijn nieuwe spulletjes (in allerlei groentinten, of course), is deze oude landkaart van l’Afrique de blikvanger. Had ik gekunnen, dan duidde ik Zuid-Afrika aan met een roze fluostift, maar dat zou er lichtjes over zijn.

 

InstagramCapture_ad2e41e2-c42a-4104-aa9c-755a8b5a4bbd_jpg

Ik deed wat onmogelijk leek en nog steeds moet ik in mijn wang knijpen om het te geloven. Het gevoel van overwinning herbeleef ik nog héél dikwijls en mijn herinnering aan hoe hard ik heb afgezien, wordt steeds vager. Met andere woorden, mijn ‘IK BEKLIM DE MONT VENTOUX NOOIT MEER!’ verandert langzaam in ‘misschien doe ik het over een paar jaar nog een keer’.

 

IMG_1764

Het was amper mooi weer deze zomer, maar wat hadden mijn babysitgezin en ik een geluk toen we in Oostende op reis waren. (Eigenlijk een beetje gek dat ik dat echt als een reis zie, want ik ging er met mijn koersfiets naartoe. Echt exotisch is het dus niet ;-) ) Stralende zon, een quasi leeg strand terwijl je 300 meter verder bijna verpletterd werd door al het volk en vooral vier zalige kindjes. Ik ben blij dat ik met hen mee mocht.

 

IMG_1777

Hoewel het in augustus wat stil lag door mijn herexamen, bleef ik veel bezig met mijn vilten creaties. Ik wil supergraag vertellen over mijn top secret project van het moment (want ik ben zeer onbescheiden al opgetogen over mijn eigen idee), maar ik doe mijn uiterste best om mijn praatgrage mond dicht te houden. Anders is het ‘top secret’-label nogal overbodig. Obviously.

 

7e394b12-cabc-49a5-819d-f67c790c6646

Tot slot: Pukkelpop was weer helemaal geweldig. En ik werd er smoorverliefd op Ryan Lewis. Google him.

En, lieve lezers? Hoe was jullie zomer?

2 gedachten over “Vat eens je zomer samen in 8 foto’s…

 1. Dag lotte
  ik had een supervakantie
  1. mijn pennenvriendin na 26 jaar teruggezien.
  2. een prachtige reis in Bretagne en Normandië
  3. 14 leuke dagen met alexandra
  en nu terug met goede moed gestart!
  groetjes
  tante Hilde

  Geliked door 1 persoon

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s