Lotte doet

Beetje foto’s, beetje onzin

De Mechelse lucht inspireert mij blijkbaar, want amper een paar uur na het publiceren van mijn niet zo opgewekte bericht van gisteren, is het nu weer tijd voor wat oppervlakkigere en leukere nieuwtjes. Een paar foto’s met wat uitleg en wat random feitjes. Soms is niet meer nodig.

Zoals:
6bc7becf-1493-4741-8ac4-b46368132105_jpeg
’t Is niet alsof hij ooit echt ambetant is geweest of ik hem vroeger als kind wou wurgen, maar de laatste weken heb ik herontdekt wat voor toffe pee mijn broerke eigenlijk is. Mijn steun en toeverlaat tijdens het fietsen, grootste rivaal bij gezelschapsspelen en co-piloot tijdens die lange 1000 km-tellende rit van Zuid-Frankrijk naar huis. ’t Contentement en plezier straalt van onze gezichten op deze foto’s. En zie ons preus zijn met onze Ventoux-truitjes bij het monument voor Tom Simpson.

Om niet de indruk te geven dat ik mijn ene broer liever zie dan de andere, post ik volgende week wel eens foto’s van de oudste. ;-) De komende weken wonen we samen in Sint-Katelijne-Waver, dus daar komt sowieso een selfie van. Die nieuwe woonst van hem is trouwens zo in de middle of nowhere gelegen dat we zo’n 3,5 km ver moeten rijden naar de dichtsbijzijnde bakker. 3,5 kilometer! Dat ben ik als stadsmens toch niet gewend.

Voordeel is dan wel weer dat naast het huis een grote wei ligt waarbij ik al spontaan begin te dromen over mijn Shetlandpony Oswald die ik ooit sowieso zal hebben. Maar misschien moet ik toch eerst de volgorde afstuderen-werk zoeken-huis met grote wei kopen afwerken. Bovendien heb ik al wat miserie met ochgod een konijn. Een droge ‘Elodie is ontsnapt’ van T. maakte duidelijk dat ze geleerd heeft hoe ze het deurtje van haar ren moet openen. Ik dacht al dat ik een superslim beest had, maar toen ze zich extreem gemakkelijk liet vangen, besefte ik dat ze misschien toch eerder aan de domme kant is ;-)

5962b493-4527-49b5-aaaa-d60b4f2ca05b_jpeg
Gisteren leerde ik via de broer de muziek van Nat King Cole kennen. Wat voelde ik mij gesofisticeerd toen ik in de zetel zat te luisteren. Ik miste enkel nog een dikke sigaar. (No worries CCR, jullie blijven voor mij dé top!)

b16cf578-0961-4cec-bb91-985f07fe757f_jpeg
Hier is weinig uitleg nodig, denk ik. Ik kon mij weer niet inhouden in Avignon, maar had gelukkig wel zoveel verstand dat ik niet de hele winkelinhoud mee naar huis nam, zoals ik in eerste instantie wou doen… Al geef ik het toe: op het moment dat de helft van je vingers verborgen zit onder één ring, dan is die wel écht groot. Maar ach, ik voel mij nooit schuldig over troostcadeautjes voor mezelf.

925f1206-c839-4186-b04d-28115d5c7d07_jpeg
Jep, het is die tijd van het jaar. Ik ben nog maar net begonnen met blokken voor mijn herexamen en ik weet nu al: ik ben zó blij dat ik dat nooit meer kan meemaken. Ik doe wel mijn best, maar de concentratie is soms ver te zoeken aangezien ik weer verslingerd ben aan een hoop nieuwe en minder nieuwe series: het laatste seizoen van True Blood (boehoehoe *pinkt traantje weg*), Orange Is The New Black, The Leftovers, The Walking Dead (zalige serie by the way, al voelde ik mijn maag toch meerdere keren draaien toen ze een zombie in stukken hakten om zichzelf met de ingewanden in te smeren. En ik ben nochtans geen pussy als het aankomt op smerige dingen.) En het ergste/beste (tis maar hoe je het bekijkt) van al is: als ik deze series heb uitgekeken, staan er nog een stuk of 6 op mijn wachtlijstje. Nee, ik zit zeker niet verlegen om lui entertainment.

Een volgende afbeelding die ik wil tonen, staat eigenlijk helemaal bovenaan. Mijn lieve nicht Eva heeft op mijn aanvraag een persoonlijk logo gemaakt voor deze blog. Ik gaf een paar kleine hints over wat ik leuk vind et voilá, dit is het resultaat. Over het kleur moest ze waarschijnlijk niet lang nadenken. Iedereen die mij wat kent, weet dat ik zowat alles in het groen koop en het liefst van al zelfs groen haar zou hebben. Maar dat is net iets te opvallend om effectief te doen. Dikke merci, Eva. Ik ben nog altijd erg dankbaar en blij!

Enfin, de studieboeken roepen. Of misschien ga ik toch nog snel een afleveringetje van een serie bekijken…

4 gedachten over “Beetje foto’s, beetje onzin

  1. Waaaaat? Elodie ontsnapt? Gelukkig was je er op tijd bij om het te zien en haar terug te vangen. Oef!
    Ik ben ook blij dat je laatste blog al heel wat optimistischer is. Je doet het goed. Houden zo, ondanks de moeilijke momenten. Zoen, moeke

    Like

    1. Het was nog bij ons thuis, dus gelukkig kon ze sowieso niet weg. Ze zat nog maar aan de plant achter haar hok, dus ze had maar een paar seconden van vrijheid ;-)

      Like

Joepie, reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s